50 Nijansi Pive

Razvode se zbog sarme!

Mladi bračni par Ognjen i Marija Š. odlučili su da stave tačku na svoj jednogodišnji brak, a uzrok tome bila je vjerovali ili ne sarma. Naime Ognjen je nakon praznika odlučio da napusti Mariju i vrati se u roditeljski dom jer ona nije ispunila njegova očekivanja kao supruga i kao domaćica. Njegovi roditelji su ga, nakon što su čuli šta je uzrok njihovom razlazu, apsolutno podržali svoga sina.

Ognjen je za naš portal otvorio svoju dušu i ispričao potresnu priču o raspadu njegovog braka, dok Marija nije bila raspoložena za davanje bilo kakvih izjava.

-Mi smo se vjenčali nekad u martu prošle godine, prije toga smo bili u vezi dvije godine, sve je bilo nekako nestvarno, u pojedinim trenucima zaista nisam mogao da vjerujem da je sve toliko savršeno. Sa nestrpljenjem sam iščekivao naš prvi zajednički Božić koga smo odlučili provesti sami. Marija mi je obećala Božić baš onakav kakav je spremala moja majka, ali kad sam je 10. januara zamolio da mi podgrije tri sarme ona je rekla da više nema i to je bio znak da ona ipak nije žena kakvom se predstavlja, zaključio je Ognjen.

Ognjen kaže da bi preko mnogo drugih stvari prešao bez problema, ali da sarmu za vrijeme Božića jede manje od sedam dana jednostavno ne može i ne želi.  On je ovim putem apelovao na sve muškarce koji planiraju da uplove u bračne vode da sve dobro ispitaju prije nego stave taj potpis da im se ne bi desilo išto što se desilo njemu.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar