50 Nijansi Pive

Otkrivamo: Čime se najčešće bave žene fudbalera?

Poznato je da fudbaleri imaju veliku popularnost i zarađuju mnogo para, pa je sasvim logično da su magnet za lijepe djevojke koje sanjaju da se udaju za nekog od njih. O njima kruže mitovi, pa je još uvijek prava misterija čime se zapravo ove žene bave, kada su im muževi na treningu ili utakmicama.

Slikanje selfija

Većina njih ubijaju dan slikajući selfi u ogledalu i postavljajući fotografije na društvene mreže, pa nerijetko ove žene nazivaju i kraljicama Instagrama. Da im je slikanje u krvi ne treba da čudi jer su ove djevojke, uglavnom počele kao hostese ili radnice na recepcijama i kladionicama, nakog čega su se prijavile na neki izbor za mis i počele se baviti modelingom.

Estetika

Svaka žena vodi računa o svom izgledu, ali žene fudbalera naročito. Zbog toga čim ustane, negdje oko 13 časova odlaze u kozmetički salon na tretman, pa pedikir, manikir i solarijum, nakon čega slijedi posjeta frizeru, šminkeru i kontrola kod estetskog hirurga, uz dogovor o novom zahvatu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar