50 Nijansi Pive

Sponzoruša u razvodu ostala bez jednog silikona!

Beogradska sponzoruša, čiji identitet je poznat našoj redakciji, nedavno se razvela od biznismena sa kojim je bila u braku nepune dvije godine. Po njenim riječima, kao i bilo koji razvod sve je bilo veoma traumatično i bolno, a ostala je bez nekih vrijednih stvari za koje je bila iznimno vezana. Sa nama je podijelila detalje ovog bolnog životnog perioda.

-Mi smo živjeli u skladnom braku, godinu dana, a onda je krenula tortura. Ja sam bila uvjerenja kako moj muž zna koga je oženio te da od mene neće tražiti da radim neke stvari koje rade većina domaćica. Ja sam prosto stvorena za neke veće stvari. Vrijeme sam provodila uglavnom u šopingu, izlascima i na tretmanima za uljepšavanje i to je njemu počelo da smeta. Nekoliko mjeseci je pokušao da me preusmjeri na neke druge stvari, a onda je zatražio razvod, rekla je sponzoruša.

Ona je naglasila kako je cijeli proces dijeljenja imovine bio najbolnije iskustvo jer je u tom procesu ostala bez jedne silikonske dojke, pošto su stečene u braku, a usne  su joj ostale pošto je svakako napumpala samo jednu.

-Ja sam sad razvedenica, socijalni sučaj samo sa jednom silikonskom dojkom, tražim novog muža koji će me voljeti ovakvu kakva jesam.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar