50 Nijansi Pive

Otišao na Bali, nije postavio nijednu sliku i niko mu nije vjerovao da je bio!

Postavljanje bezbroj fotografija na društvene mreže potpuno je normalno kada otputujete u inostranstvo na odmor, naročito ako se radi o nekoj dalekoj destinaciji i egzotičnom putovanju.

Međutim, nedavni slučaj jednog Prijedorčanina koji je otišao na Bali za Novu godinu, a nije postavio nijednu sliku na svoje profilu šokirao je njegove prijatelje.

„Uplatio sam 10-dnevni novogodišnji aranžman na Bali. Cijele godine sam vrijedno radio kako bih priuštio sebi godišnji odmor iz snova. Nisam htio da postavljam nijednu sliku na Facebook i Instagram jer sam baš htio da odmorim od svega i uživam u ljepotama zemlje koju sam uvijek sanjao“, rekao je Stidi

On navodi da je odmah po povratku sa odmora doživio brojne kritike na svoj račun od strane prijatelja, ali i da su mu se roditelji zabrinuli da mu se nešto nije desilo.

„Iskreno, pomalo sam stidljiv i ne volim mnogo da se fotografišem. Međutim, čuo sam da su neke komšije prokomentarisali da sam lagao da sam uoopšte otišao i da sam se sve vrijeme krio u stanu. To apsolutno nije istina što dokazuje razglednica koju sam poslao roditeljima, kumovima i prijateljima, ali koja je stigla tek nakon dvije sedmice“, kaže on.

Na kraju dodaje da će, kako bi ubuduće izbjegao slične neugodnosti koje su mu zamalo upropastile odmor, obavezno postavljati fotografije, storije, lajvove i ostale objave kako bi svi znali gdje je bio.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar