50 Nijansi Pive

NEVJEROVATNO: Gastarbajter otkrio da Hristo i Hristos nisu ista osoba!

Vrijeme praznika je obično i vrijeme posebnih saznanja, vrijeme kada otkrivamo više kako o drugima tako i o sebi. Božić, je ove godine bio poseban Draganu Ž., gastarbajteru rodom iz Karajzovaca koji decenijama živi i radi u Švajcarskoj. Kao i mnogi njegovih godina i on je upao u zamku zvanu društvene mreže pa je nedavno otvorio profil na jednoj od njih ne bi li bio u komunikaciji sa rodbinom i prijateljina iz zavičaja. Upravo taj potez će u ptpunosti promijeniti Draganovo shvatanje života, a natjeraće ga da posumnja u sve što je godinama znao.

Naime on je ove godine, po prvi put, htio čestita Božić svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti sa tradicionalnim pozdravom “Mir božiji, Hristo se rodi” i upravo to je u vidu statusa napisao na svom profilu. Dragan je zauzvrat dobio mnoštvo komentara među kojima se izdvojio jedan u kome je stajalo “Hristo je Stoičkov, Hristos je Isus”.

Dragan je odmah krenuo u defanzivu, počeo se svđati sa svojim dugogodišnjim prijateljem, optužujući ga da huli i omalovažava taj sveti dan. Prepiska se nastavila u inbox-u nakon čega je Dragan konačno shvatio da Hristo i Hristos nisu ista osoba i da je dobar dio života živio u zabludi. Za naš portal je kratko izjavio kako je njegov slučaj još jedan dokaz kako se na Božić zaista dešavaju čuda.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar