50 Nijansi Pive

Kako se Slovenci pripremaju za boravak u Banjaluci?

Opšte je pznato da je Banjaluka jedna od najpopularnijih destinacija među Slovencima, posebno u ovo praznično vrijeme.  Kako saznaje naš portal, prije dolaska u Banjaluku, većina njih prolazi kroz posebne pripreme ne bi li doživjeli naš grad na najbolji mogući način.  U Sloveniji postoje posebni aranžmani na klinikama koji se zovu “Priprema organizma za Banjaluku” koštaju oko 300 evra po osobi, traju oko 7 dana i podrazumijevaju razne tretmane.

Većina Slovenaca prije nego što krenu put Banjaluke, radi kompletan detoks jetre, ne bi li lakše podnijeli sav alkohol koji planiraju popiti tokom boravka kod nas. Kažu da mnogi prolaze kroz proces širenja želuca da bi pojeli više ćevapa, bureka, cicvare i koljenice.

Pored toga oni u Banjaluku dolaze prespremni i kad su u pitanju znamenitosti našeg grada, a prema riječima turističkih radnika i vodiča najćešće pitaju za Opijum, Kristal, Dramu i Gospodsku ulicu, koje im se nalaze na listi prioriteta kad su u pitanju te znamenitost.

Pošto im je rečeno da će među ženskom populacijom bolje proći ako su obučeni u markiranu odjeću i ako imaju bijesan automobil, oni pred put masovno kupuju garderobu od šanera i naručuju preko interneta ključeve bijesnih automobila, najčešće BMW-a i Mercedesa.  Tretmani kroz koje prolaze podrazumijevaju i učenje pravila ponašanja, o čemu smiju, a o čemu je poželjno da pričaju dok su u Banjaluci, kako da se izvuku iz tuče ukoliko pošalju piće krivoj djevojci u klubu, kako da daju mito policajcu i kako da komuniciraju sa taksistima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar