50 Nijansi Pive

MUP RS izdao posebno upozorenje za sve vozače u januaru!

Zbog povećane frekvencije vozila u januaru MUP RS je izdao posebno upozorenje svim vozačima, a mi ga prenosimo u cjelosti bez ikakvih intervencija:

Poštovani vozači,

S obzirom na to da je mjesec januar poznat po raznim proslavama Novih godina, Božiću, slavama primjećena je praksa da sve više muških vozača volan, na putu kući, prepušta svojim ljepšim polovinama. Upravo oz tog razloga upozoravamo sve one da budu posebno oprezni, da poštuju saobraćajne znakove, ne oslanjaju se previše na žmigavac koji daje osoba ispred, već da sačekaju da skrene pa tek onda krenu, jer je opšte poznato kako žene brkaju lijevo-desno.

Isto tako, molimo sve vozače da budu strpljivi i imaju razumijevanja ako vide veliki broj vozila koje se na auto-putu kreću brzinom do 50 kilometara na sat, da izbjegavaju bočno parkiranje u gradu i da su uvijek vezani.  isto tako mole se svi vozači da prije nego što prepuste supruzi, djevojci ili partnerki volan da dobro promisl da li je to najpametnija moguća odluka ili bi bilo bolje da jednostavno, zovu taxi, parkiraju negdje u snijeg i prenoće u automobilu.

Sve ovo, govorimo vam zbog sopstvene sigurnosti.

Vaš, MUP RS.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar