50 Nijansi Pive

Klubovi uvode plaćanje VIP separea na rate!

Kako kibla šampanjca, votka i red bull u separeu koštaju pravo malo bogatstvo, najpoznatiji banjalučki noćni klub odlučio je gostima ponuditi uslugu plaćanja na rate i kredit.

„Mi smo spremni i na neka odricanja kako bismo udovoljili našim gostima. Za sve koji žele provesti ugodno veče u separeu nudimo plaćanje na 6 rata. Za one koji žele da dočekaju novu godinu u VIP separeu omogućili smo da podignu kredit kod jedne banke i otplaćuju ga u naredne tri godine“, rekao je Aco Derikoža, menadžer kluba.

On smatra da, iako će ovo zadovoljstvo goste koštati od 1000 do 5.000 maraka vrijedi tih para i da mogu da očekuju dosta lajkova na Instagramu.

„Moje društvo i ja smo oduvijek željeli da budemo u separeu nekog elitnog noćnog kluba i doživimo provod za pamćenje. Kako nikad nismo imali dovoljno para, sada ćemo moći da priuštimo da provedemo jedno veče i plaćamo na rate narednih 6 mjeseci“, kaže 20-godišnji Jovan Kompleksaš, koji je već rezervisao svoje mjesto u separeu na rate.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar