50 Nijansi Pive

Žena svoju maloljetnu djecu tužila Centru za socijalni rad zbog narušavanja ugleda!

Gospođa po imenu Marijana Urbanović tužila je svoju djecu Milana (5) i Janu (7) zbog narušavanja njenog ugleda i imidža koji već godinama gradi na društvenim mrežama. Kako smo saznali iz izvora bliskih Centru za socijalni rad, prijava je došla nakon što su djeca sama okitila jelku bez konsltacija sa majkom iako imje ona rekla da to ne rade.

-Ova majka je danima obilazila Casa Biancu, Yisk, Jumbo i ostale radnje u Banjaluci ne bi li pronašla odgovarajuće ukrase u srebrnim i plavim tonovima jer je baš taj izgled osmislila za ovogodišnje kićenje. Međutim, djeca su htjela da je iznenade i uz pomoć tate su okitila jelku sa starim, šarenim i već ofucanim ukrasima. To je gospođu jako pogodilo, histerisala je plakala i bacala se, ali muž joj nije dozvolio da jelku raskiti jer se djeci jako svidjela, rekao je ovaj dobro obaviješten izvor.

Marijana Urbanović je sutradan prostiv svoje djece podnijela prijavu za narušavanje ugleda i imidža jer ona nije imala dovoljno lijepu ječku da okači na Instagram iako su vsi njeni pratioci to od nje očekivali. Rečeno nam je kako je gospođa još uvijek u teškom stanju, novac je potrošila na nove ukrase, nema budžet za novu jelku, a ukućani jednostavno ne žele da joj popuste. Institucije još uvijek ne znaju kako da riješe ovaj slučaj, a konsultovali su se i sa kolegama u Strazburu.

Ono što je činjenica jeste da je gospođa izgubila veliki broj pratilaca jer nije imala jelku na svom profilu, ali ona je rekla da radije neće imati nikakvu nego onu koja izgleda kao da je deda mraz povratio po njoj.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar