50 Nijansi Pive

Dobio titulu radnika mjeseca zato što je radio sa zanokticom!

Muškarac, čiji su inicijali Z. J. nedavno je proglašen za radnika mjeseca u svojoj firmi, a za poklon je dobio 5 neradnih dana zbog posebnog truda i zalaganja. Naime, on je uredno dolazio na posao i obavljao svoje svakodnevne obaveze, te nije tražio bolovanje iako je imao nevjerovatno upaljenu zanokticu na prstu desne ruke. Njegovi kolege kažu da je time pokazao svoju hrabrost zalaganje za firmu i za kolege i da je zaslužio svaku pohvalu.

On je za naš portal izjavio kako mu je tih pet dana života bilo među najtežima, ali da se ni jeden sekunde nije dvoumio da treba da otvori bolovanje.

-Kraj je godine, u našoj firmi se svode računi i zaista ima mnogo posla uz svu svoju muku stvarno nisam mogao da ostavim svoje kolege na cjedilu i da odem na bolovanje. Odlučio sam da kao pravi muškarac stisnem zube i da izdržim. Ne smatram da je to neki herojski podvig iako nije bilo lako i ovim putem želim da se zahvalim svima koji su odlučili da baš ja budem radnik mjeseca decembra, rekao je Z. J.

Njegovi kolege zaista su oduševljeni njegovim pristupom poslu. Oni kažu da je bilo očito kako mu nije lako, mnogi su mu savjetovali da uzme bolovanje, ali da on jednostavno nije htio da posluša i zato je definitivno zaslužio ovu titulu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar