50 Nijansi Pive

Incident u autobusu na liniji Banjaluka – Prnjavor!

Prije par dana, svi putnici koji su jutarnjom linijom putovali iz Banjaluke za Prnjavor doživjeli su nezapamćenu neugodnost koju je vozač pokušao da ispravi iskrenim izvinjenjem, ali iskreno smatramo da će svi oni koji su putovali ovim autobusom imati doživotne posljedice.

Naime, u autobusu je dok su putovali sve vrijeme svirao Hard Rock radio, a po belaju bio je blok strane muzike pa su svi putnici bili primorani da slušaju što je velika većina doživjela kao torturu. Vozač je sve vrijeme pokušao da prebaci stanicu ili pak da ugasi radio, ali to mu nikako nije polazilo za rukom. U jednom trenutku je predložio čak da pozove kolegu koji će dovesti drugi autobus da putnici presjednu, ali to u tom trenutku nije bilo izvodivo.

-Ja sam dao sve od sebe, uporno sam pokušavao da prebacim na BN, Vikom ili BiG 2, ali jednostavno mi nije polazilo za rukom. Nešto se pokvarilo. Ja sam se, kad smo stigli u Prijedor izvinio svim svojim putnicim, ali su oni bili toliko sluđeni da ne znam da li su uopšte registrovali  šta sam im govorio. Mislim da mi je to bila najteže odrađena smjena u dosadašnjoj karijeri.  Ovim putem još jednom se javno izvinjavam svima koji su se vozili sa mnom i nadam se da neće snositi neke teške posljedice.

Kompanija u čijem je autobus vlasništvu ponudila je naknadu za pretrpljenu duševnu bol.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar