50 Nijansi Pive

Evo šta stranci najviše žele posjetiti u Banjaluci za novogodišnje praznike!

U Banjaluci se za novogodinje praznike očekuje veliki broj turista iz cijele Evrope, posebno iz Hrvatske, Slovenije, ali i iz Njemačke, Austrije, Rumunije… U razgovoru sa turističkim radnicima našeg grada saznali smo da je potražnja zaista velika te da nisu sigurni da li će imati dovoljno kapaciteta kad su u pitanju prenoćišta, ali i ugostiteljski objekti.

U razgovoru sa Marijanom Aranžmanović uspjeli smo doznati i šta to stranci najviše žele vidjeti kad dođu kod nas.

-Mi smo svima koji su putem naših agencija reazervisali smještaj poslali upitik koji je trebalo da popune u onlajn formi u kome je jedno od pitanja bilo i šta bi to najviše voljeli vidjeti u Banjaluci i uopšteno u Bosni i Hercegovini. 99.9 odsto ispitanika koji porijeklom nisu vezani za našu zemlju ili bilo koju drugu zemlju u regionu napisalo je da najviše žele vidjeti klub po imenu Skromno, u krugu familije jer kako su čuli upravo tamo većina želi provesti Novu godinu i sve praznike, zaključila je Aranžmanović.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar