50 Nijansi Pive

Specijalci idu na obuku kod izbacivača iz noćnih klubova

Buduće specijalne snage policije iz cijele BiH ubuduće će ići na obuku kod izbacivača noćnih klubova, objavljeno je ovo u svim medijima. Predstavnik za medije, više škole mupa Marica Ljubojević izjavila je kako je ova odluka donesena nakon višečasovnog vijećanja.

-Mi smo godinama angažovali ljude sa strane koji bi obučavali naše buduće specijalce, a njihov angažman smo skupo plaćali. Sada smo svjesni da je sve to bila loša investicija jer mi ovdje imamo naše ljude koji su stručniji, koji imaju daleko više znanja i vještina sa kojima su rođeni, koje nisu stečene, a to je jako važno. Napravili smo detaljno istraživanje i zaključili da su najstručniji među nama, u ovoj oblasti izbacivači u noćnm klubovima koji će obučavati naš mladi kadar, rekla je Ljubojević.

Ona je zaključila kako je ovo jedna od najboljih odluka koju je Viša škola mupa mogla donijeti posebno zato što su neki planovi za budućnost da naši specijalci postanu strah i trepet u regionu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar