50 Nijansi Pive

Posebni aranžmani za svečani doček poskupljenja cigareta širom BiH!

Umjesto dočeka Nove godine, kao u cijelom svijetu u Bosni i Hercegovini je odlučeno da će od ove godine biti organizovani dočeci poskupljenja cigareta i duvana, pošto je to postalo učestalo gotovo kao i Nova godina.  Naši turistički radnici su i u ovom slučaju vidjeli potencijal za promociju naše zemlje pa su odlučili da naprave posebne aranžmane dočeka poskupljenja cigareta koji bi mogli biti posebni primamljivi turistima iz Evrope.

Jedan od inicijatora ve ideje, Jasminko Popušlić rekao je da je na ovu ideju došao još prije nekoliko godina, ali da je tek ove godine osjetio kako je prao vrijeme za realizaciju.

-Svi koji žive u BiH su sigurno primjetili da sa svakim prvim januarom, pored toga što nastupa nova kalendarska godina u BiH nastupa i novo poskupljenje cigareta pa smo mi odlučili da od toga napravimo svojevrstan brend. Organizovaćemo posebne dočeke na kojima ćemo prodavati sve vrste cigareta i divana po starim cijenama, sviraće uglavnom neka tužna muzika, a svim onima koji su odlučni da će od Nove godine prestati pušiti dijelićemo flastere i žvake za odvikavanje.

On je nekoliko puta naglasio da to neće biti zabavni dogašaji već više sjetni, pomalo tužni, ali je uvjeren da će prvići pažnju velikog broja ljudi kako iz BiH tako iz regiona. Ove manifestacije biće organizovane u svim većim gradovima naše zemlje.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar