50 Nijansi Pive

Odgađaju se sve svečane manifestacije zbog Kolinde!

S obzirom na to da je predsjednica Republike Hrvatske nedavno objavila kako je potrošila sav budžet za putovanja i da do kraja godine ne može da obilazi svjetske sportske i kulturne manifestacije odlučeno je da sve one budu odgođene dok se ne usvoji novi budžet.

Krajem svake godine održavaju se razne kulturne i sportske manifestacije na kojima se sabiraju utisci i dijele nagrade najboljima. Jedna od posljednjih bila je i dodajela Zlatne lopte u Parizu na kojoj nije bila prisutna Kolinda Grabar Kitarović i nakon nje je odlučeno da će sve ostale biti odgođene. Upravo to je bio apel koji su uputili organizatori Zlatne lopte.

Oni su u svom pismu koji su poslali svim organizacijama savjetovali da se dešavanja prolongiraju dok hrvatskoj predsjednici ne bude odobren novi budžet. Jedan od organizatora je izjavio da bi i dodjela Zlatne lopte bila odgođena samo da su znali da će sve biti tužno i sumorno bez Kolinde.

-Znate kako, mi smo znali da ona ne dolazi, iako je Luka Modrić bio nominovan, ali smo odlučili da ništa ne odgađamo i vjerujte nam na riječ gadno smo se prevarili. Sve je bilo tužno, sumorno, bez ikakvog žara. I ono pitanje za tverkovanje koje je upućeno najboljoj fudbalerki an svijetu bilo je namijenjeno Kolindi prema izvornom scenariju pa nismo htjeli naknadno da ga korigujemo. Iskreno, vjerujemo da je Kolinda bila da bi ona pokazala svoje umijeće tverkovanja i da bi zapalila publiku. Ovako sve je bilo nekako blah, rekao je jedan od organizatora.

Prema prvim saznanjima sve manifestacije na ojima Kolinda ne može prisustvovati biće odgođene, a među takvima se spominje čak i dodjela Oskara.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar