50 Nijansi Pive

Fond zdravstva će pokrivati odlazak kod „poštara“

Kod čuvenog „poštara“, koji godinama u jednom selu nedaleko od Banjaluke narodu namješta kosti i zglobove, od sada će se moći ići preko knjižice, jer će Fond zdravstva pokrivati troškove terapije.

Poštar uspješno liječi ljude od iščašenja, lomova i uganuća, kao i stanja nakon povreda slučajeve za koje medicina nema rješenja. Svi koji su ga zbog svojih muka nekada obišli kažu da svojim prstima čini čuda kada su kosti u pitanju.

„Godinama imam problema sa kičmom, išao po banjanjama, a ni nekoliko operacija leđa mi nije pomoglo. Čim sam mu došao pod prste, dao mi je pravu dijagnozu i problem je što bi se reklo rukom odnio. Ni sam ne znam koliko sam lijekova popio, ali otkako sam otišao od poštara više nisam nikada osjetio bol“, rekao je jedan od zadovoljnih pacijenata.

Ova praksa nije ništa novo, jer se u inostranstvu godinama pacijenti liječe kod kostolomaca, pa u Fondu zdravstva očekuju da će zahvaljući poštaru ostvariti znatne uštede i smanjiti broj bolovanja.

„Iako poštar nije ljekar, čuli smo da je više pacijenata izliječio nego neki od najpoznatijih domaćih hirurga. Tako će od sada, umjesto skupih operacija kičme i dugotrajne rehabilitacije, osiguranici imati pravo na tri beplatne posjetu poštaru. Razmišljamo da angažujemo i narodne vidare, travare i iscjelitelje, kako bismo napravili dodatne uštede“, rekli su u fondu.

Lista čekanja kod poštara je podugačka, a tek se očekuje navala nakon što fond bude finansirao seanse te vam savjetujemo da uz ovjerenu knjižicu na vrijeme zakažete vaš pregled.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar