50 Nijansi Pive

Za parking mjesto na Paprikovcu biće organizovana lutrija  

Svi koji su ikad pokušavali da pronađu parking mjesto ispred bolnice na Paprikovce znaju da je to gotovo nemoguća misija.

Vozači svoje automobile najčešće parkiraju na livadi, trotoarima, a oni najoriginalniji ih ostave na autobuskom stajalištu. Ipak, uskoro će doći kraj parking mukama, jer će u cilju rješavanja ovog problema biti organizovana lutrija.

„Ovo je jedan od gorućih problema UKC-a, a mi nemamo dovoljno mjesta da proširimo parking toliko, koliko vlada zainteresovanost. Odlučuli smo da svaki dan u 7.00 ujutru organizujemo lutriju, a 500 najsretnijih koje izvučemo će taj dan imati obezbjeđen parking. Oni koji ne budu imali dobitni listić moraće parkirati u gradu, ali imaju pravo da sutradan ponovo učestvuju“, rekli su iz uprave bolince.

Vozači poručuju da ih ova vijest nije nimalo obradovala i da sumnjaju u regularnost izvlačenja.

„Znamo dobro kako se kod nas organizuju te nagradne igre. Uvijek nečiji rođak, komšija ili stranački kolega dobije glavnu nagradu. Nema druge nego dolaziti taksijem ili pješke u bolnicu“, rekao je jedan od naših sugrađana kojeg smo sreli dok je bezuspješno pokušavao pronaći parking mjesto.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar