50 Nijansi Pive

Policija lovi mafijašku grupu „Stan na dan“

Policija je u saradnji sa Poreskom upravom formirala poseban odred sprecijalaca čiji je jedini zadatak da ulove sve članove ozloglašene grupe koja stoji iza iznajmljivanja po modelu „stan na dan“.

Kako saznajemo za ovu operaciju su angažovani najelitniji pripadnici policije i inspektori, ne bi li uhapsili trenutno najorganizovaniju mafijašku grupu u državi.

Vođa оvе јеdinicе, Božo Derikoža, kaže da ovu grupu čine vlasnici oko 1000 stanova koji ne plaćaju poreze državi, a uvezani su po uzoru na siciliјаnsku mаfiјu.

„Oni su odabrali pogrešan put, odnosno da se bave оpаsnim pоslom izdavanjem stanova na dan. Ne samo da ubiru ogromne količine novca, već ne prijavljuju podstanare, pa sa pravom sumnjamo da možda kriju i neka lica sa potjernice“, tvrdi on.

Dodaje da ne smiju odavati više informacija jer je istraga u toku, ali da uskoro očekuje da prikupe dovoljno dokaza i tako stanu u kraj ovim zlikovcima.

„Pratili smo jednog od njih i imamo snimak kamerom gdje od jednog lica uzima 50 maraka, a zauzvrat daje ključ od stana. Mislimo da je vođa ove grupe jedan od najbogatijih ljudi u državi i da ne posjeduje samo jedan, već dva stana“, rekao je Derikoža.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar