50 Nijansi Pive

Slovenske škole uvode obavezno učenje srpskog jezika!

Ministarstvo prosvjete Republike Slovenije donijelo je odluku da se u sve srednje škole kao obavezan predmet uvede srpski jezik da bi se klinci mogli bolje sporazumijevati s obzirom da većinu svoje raskalaćne mladosti planiraju provesti upravo u državama gdje se govori srpski.

Primož Razdelka, jedan od savjetnika u ministarstvu izjavio je kako je ova odluka konačna te da nema opcije da ne bude usvojena.

-Mi smo gledali da što više olakšamo našoj omladini i da im omogućimo da nauče ono što će im biti neophodno. Opšte je poznati da naši mladići i djevojke čim malo stasaju često odlaze u Beograd ili Banjaluku da se zabave, da iskuse noćni život, zabavu, druženje, pijanstvo i sve ono čega u Sloveniji nema. Svjesni situacije odlučili smo da im izađemo u susret pa da kad već nismo u stanju da im obezbijedimo zabavu da im damo alat da se bolje snalaze tamo gdje po nju idu, rekao je Razdelka.

Učenici srednjih škola su oduševljeni ovom odlukom, jedva čekaju da krenu sa učenjem i tvrde da je to jedini predmet sa koga nikada neće bježati.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar