50 Nijansi Pive

Saznajemo: Banjalučki Zimzograd se seli u Zagreb!

Iako je prema posljednjim informacijama otvaranje Zimzograda odgođeno za sredinu decembra, prava istina je da će se Zimzograd preseliti u Zagreb!

Prema dobro obaviještenim izvorima 50 NP ekskluzivno saznaje da organizatori ove manifestacije žele da kompletan Zimzograd presele u glavni grad Hrvatske. Kao razlog navode slabu zainteresovanost naših građana za ovakakav tip manifestacije u gradu na Vrbasu.

„Banjalučani imaju veću želju da zimske praznike provedu negdje izvan grada, pa smo se odlučili na ovaj poslovni potez. I dalje očekujemo odličnu posjećenost naših sugrađana koji tradicionalno vole da decembar provode u ovom gradu“, rekao je Simo Zgradić portparol Zimzograda

On dodaje da je poznata izreka „tuđe-slađe“ uzela danak ovogodišnjem izdanju Zimzogradu, pa su bili primorani da usred priprema, kompletan praznični program i organizaciju prebace u Zagreb.

„Naši građani će se osjećati kao da su u Banjaluci, jer će ih zabavljati lokalni bendovi, ješće banjalučke ćevape i piti domaće pivo. Imaćemo iste štandove, kućice i sve ono na šta su Banjalučani navikli godinama u Zimzogradu, ali će se oni ipak moći pohvaliti da su bili u inostranstvu“, ističe on.

Banjaluka će tako, po svemu sudeći, ove godine ostati bez prazničnog blještavila, ali naši sugrađani nisu nimalo razočarani.

„Zadovoljna sam što ću ove godine vidjeti Zimzograd u Zagrebu. Kada postavim foto-album iz Zagreba na Facebook puno više lajkova imam, nego kada vide da sam u Banjaluci. Iskreno, ovaj naš Zimzograd mi izgleda kao vašar, a sigurna sam da će, kada bude u Zagrebu, biti baš onako evropski“, kaže Mara Skorojevićka.

Nezvanično, gradske vlasti razmišljaju i da novogodišnji koncert Harisa Džinovića, Željka Samardžića i Željka Joksimovića presele u Zagreb, ali to još uvijek drže u tajnosti.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar