50 Nijansi Pive

6 najefikasnijih načina da se oslobodite stresa na poslu

Stres na poslu je nezobilazan dio radnog dana gotovo svakog savremenog čovjeka, koji za posljedicu ima umor, gubitak apetita i nesanicu. Dok mnogi danas stres ublažavaju udaranjem glavom u zid, plakanjem u WC-u, ili posežu za lijekovima za smirenje, postoji nekoliko mnogo efikasnijih metoda koje vam donosimo u nastavku.

Alkohol

Još otkako se za lijekove za smirenje mora ići po recept, alkohol predstavlja najefikasnije sredstvo za relaksaciju tokom radnog vremena. Naravno da nije poželjno da se konzumira tokom radnog vremena, ali ukoliko ga dobro sakrijete i pazite šta pijete, niko vas neće otkriti. Poželjno je da izbjegavate pivo, vino i travke koji se lako osjete, te da tučete votku, džin ili neki konkretan alkohol koji se ne osjeti na dva metra.

Savjet: Vaše piće za smirenje maskirajte u termos bocu, ili veću flašu sirupa za kašalj, a kolegama recite da ste prehlađeni i da morate to piti na svakih pola sata.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar