50 Nijansi Pive

Ovo je prava istina o Banjalučanki uhvaćenoj sa 2.3 promila alkohola!

Naši sugrađani još uvijek prepričavaju slučaj Banjalučanke, koja je tokom proteklog vikenda privedena u policiju nakon što je tokom rutinske kontrole „naduvala“ 2,3 promila alkohola.

Iako priznaje da je vozila u pijanom stanju, samo za 50 NP otkriva šta je sve prethodilo te kobne noći sa subote na nedjelju.

„Dugo godina sam prikopčana na gradsku toplanu i grijanje je zaista katastrofa. Radijatori su hladni, a ovih dana je temperatura pala ispod nule. U stanu imam kvarcnu grijalicu, ali je po belaju to veče crkla. Nije bilo druge nego da iz špajza izvadim litru rakije i krenem piti kako bih se ugrijala“, započinje ovako svoju ispovijest nesretna korisnica centralnog grijanja.

Ona navodi da je negdje iza ponoći osjetila da je jako loše i odlučila da potraži ljekarsku pomoć.

„Sjela sam u auto sa namjerom da odem u hitnu pomoć koja se nalazi blizu mog stana. Vozila sam polako i onda naletjela na policiju koja me domah testirala. Sva sreća da se me brzo odveli u toplu policijsku stanicu gdje sam prenoćila do otrežnjenja, jer bi se vjerovatno smrzla tokom noći“, kaže ona.

Ova 38-godišnjakinja dodaje i da je platila kaznu od 400 maraka, ali se nada da će joj taj trošak priznati toplana, odnosno oprostiti dug bar tri mjeseca.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar