50 Nijansi Pive

Najveća potražnja za doček Nove godine u Njemačkoj, Sloveniji i Austriji

Ovih dana vlada prava jagma za doček Nove godine u Njemačkoj, Sloveniji i Austriji. Nepregledne kolone naših turista u gradovima stoje u redovima u nadi da će novogodišnju noć provesti u ovim zemljama.

Provod u najluđoj noći tako je zagarantovan za vozače, konobare, medicinare i građevince, koji su najviše zainteresovani za novogodišnje aranžmane u u Njemačkoj, Sloveniji i Austriji, ali i Švajcarskoj i zemljama Skandinavije.

Ipak, umjesto dočeka 2019. godine u prestižnim alpskim ski centrima, naši građani radije biraju skromniji doček u kamionima, bolnicama, kafanama i na baušteli.

Među nezadovljnima su vlasnici turističkih agencija u BiH koje optužuju strane agencije i ambasade da su im preoteli posao.

„Ove godine nam je opala tradicionalna potražnja za novogodišnje aranžmane u zemljama Zapadne Evrope i Skandinavije. Krivce vidim u agencijama koje našim ljudima nude posao u inostranstvu, pa se aranžmani sklapaju u konzulatima i ambasadama širom BiH, a ne kod nas“, kažu u jednoj turističkoj agenciji iz Banjaluke.

Navode da je sreća da postoje malobrojni, ali dobrostojeći građani, koji se interesuju za turističke aranžmane za Dubai, Tajland i Bali i dodaju da bi u suprotnom bili prinuđeni da stave ključ u bravu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar