50 Nijansi Pive

Šok: Rampa u Zalužanima spuštena, radnik se vratio na posao  

Taman kada su se vozači navikli na podignutu rampu u Zalužanima, juče su se šokirali vidjevši da je rampa bila spuštena u trenutku kada je prolazio voz.

Radnik “Željeznica RS”, zadužen za spuštanje rampe, vratio se na posao, a samo za 50 NP rekao pravu istinu o ovom nemilom događaju.

„Vratio sam se danas na radno mjesto, jer sam gledao na vijestima da je dva dana rampa bila podignuta. Iskreno, prvi dan sam zaboravio da spustim rampu, jer su mi taj dan stigla drva i otišao sam kući hitno da ih iscjepam“, kaže on.

On dodaje da ne vidi zašto se digla tolika frka, jer je kako kaže voz usporio i trubio kada je prišao prelazu, te tako upozorio vozače da se zaustave.

Priznaje i da drugi dan nije došao na radno mjesto, jer je prespavao cijelu smjenu, ali smatra da nema potrebe da protiv njega pokreću disciplinsku, jer niko od vozača nije stradao.

„Taj drugi dan sam prespavao, jer je komšija prethodno veče pekao rakiju i malo smo se zacugali. Kada sam se probudio već je bilo oko 3 sata popodne i kako mi je smjena prošla odlučio sam da nastavim spavati i taj dan se ne javljam nikome“, iskreno nam je rekao on i tako opisao uzroke ovog incidenta.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar