50 Nijansi Pive

Programeri na meti banjalučkih sponzoruša

Iako su programeri od pamtivjeka važili za neugledne štrebere, koji teško da mogu pronaći djevojku, situacija se iz korijena promijenila. Kako saznajemo sve više poznatih banjalučkih sponzoruša je ovih dana aktivno krenulo u lov na gikove.

Jedna od njih nam je otkrila zašto su danas programeri postali najtraženija roba.

„Sabrala sam dva i dva i shvatila su programeri sada najsigurnija varijanta. Mi u Banjaluci nemamo pravog jet-seta, bogatih sportista, muzičara i glumaca. Raspitala sam se, najbolja auta u gradu i najskuplje stanove danas kupuju programeri. Oni mjesečno zarađuju na hiljade maraka, a neki od njih su otvorili svoje firme i postali milioneri“, rekla nam je ona.

Ona kaže da joj jedini problem predstavlja što programeri ne izlaze po noćnim klubovima, pa ih moraju ganjati po stručnim konferencijama.

Jedan od banjalučkih psihologa nam je objasnio zašto su današnjim sponzorušama najzanimljiviji muškarci iz IT sektora.

„One više ne jurcaju za sportistima i kriminalcima. Sada su na vrhu liste programeri koji odlično zarađuju. Zato i ne čudi da su postali meta sponzorušama, jer im mogu bez problema obezbijediti lagodan život, egzotična putovanja i sav ostali luksuz kojim one teže“, poručuje on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar