50 Nijansi Pive

Ber Grils priznao: Ne usuđujem se doći na Balkan!

Otkako je njegova emisija o preživljavanju postala popularna i kod nas, Ber Grils gotovo svakodnevno prima pozive da jednu emisiju ili cijeli serijal snimi upravo u nekoj od balkanskih zemalja. On te pozive uglavnom nije komerisao, ali je odlučio da progovori upravo za naš portal. Ber Grilsa uhvatili smo, igrom slučaja u njegovoj rodnoj Engleskoj, zamollili smo ga da nam da kratku izjavu oko čega se on nećkao, ali kad smo mu rekli odakle dolazimo, malo se postidio i pristao da razgovara sa nama.

Tema našeg razgovora, naravno, bio je izazov koji su mu postavili mnogi Balkanci, a na koji on nikada nije odgovorio, a mi smo dobili jasan odgovor zašto je to tako.

-Ja sam prošao cijeli svijet, preživljavao sam u najgorim uslovima, na najzabačenijim dijelovima naše planete, od pustinje do prašume, ali na Balkan se zaista ne usuđujem doći. Kada sam dobio te silne pozive da došem sa svojom porodicom i preživim, mjesec dana sa platom od 200 evra, mislio sam da to nije ništa strašno, ali kad sam počeo malo da istražujem, shvatio sam da ja to zaista ne bih mogao. Svjestan sam da će ova izjava ljudima na Balkanu srušiti sliku o meni koju su godinama njegovali, ali to je jedina istina. Ja jednostavno nisam toliko hrabar da se upustim u tako nešto, reako je Grilis.

On se putem našeg portala izvinio svim stanovnicima Balkana i poručio im da izdrže te da će ako ikada bude pravio neki serijal o ekstremnom preživljavanju izabrati upravo naše države.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar