50 Nijansi Pive

POTVRĐENO: Telefonske linije u Zavodu za zapošljavanje ispravne!

Nedavno je nakon višemjesečne analize utvrđeno da sa brojeva Zavoda za zapošljavanje nije upućen niti jedan poziv na brojeve onih koji su na birou, duži vremenski period zbog čega se mislilo da su im linije u kvaru te da postoji neko logično objašnjenje za ovo zbog čega se pristupilo detaljnoj analizi i testiranju telefonskih linija sa koga bi trebalo da se pozvaju oni kojima je Zavod pronašao posao.

Iz kompanije koja je provjeravala linije dobili smo informaciju da je sa telefonskim linijama, što se tiče tehničke strane apsolutno sve u najboljem redu i da nisu upućeni u to zašto se pozivi ne obavljaju.

-Mi smo sve detaljno provjerili, nikakvih kvarova niije bilo u prethonih nekoliko decenija, sve funkcioniše baš onako kako bi trebalo, ali pozivi se i dalje ne uspostavljaju. Kako smo saznali, svi telefonski računi se redovno izmiruju što dodatno stavlja veo misterije ne cijeli ovaj slučaj. Sa žaljenjem moram izjaviti kako mi ne možemo ljudima dati objašnjenje ašto ih niko ne zove i da se moraju obratiti na neku drugu adresu, sa naše strane sve funkcioniše, rekao je predstavnik ove kompanije.

Iz Zavoda za zapošljavanje nam je rečeno kako je neko nekad nekoga zvao, broj je bio zauzet na osnovu čega su oni zaključili da nešto nije u redu s linijama pa više nisu ni pokušavali. Rečeno nam je da će sa svojim poslom nastaviti isto kao i do sada.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar