50 Nijansi Pive

Šokantno: Sin poznatog zubara nije upisao stomatologiju

Iako je opšte poznato da sva djeca zubara u našem gradu idu stopama svojih roditelja i upisuju Stomatologiju, sin jednog zubara je ipak odlučio da krene svojim putem.

Veljko Osmica, ugledni zubar sa dugogodišnjim iskustvom, kaže da je bio u šoku kada je čuo da njegov sin umjesto Stomatologije želi da upiše Teologiju.

„Sva djeca mojih kolega, kako zubara, tako i ljekara, nastavljaju putem svojih roditelja. Mi smo im obezbijedili sve uslove za siguran posao. Prenosimo znanje u praksi i pomažemo za vrijeme studiranja. Njihovo je samo da završe fakultet, okače diplomu u ordinaciju i preuzmu naš posao“, kaže on.

On dodaje da će sada morati zaposliti nekog drugog stomatologa, dok njegov sin bude čitao slave, sveti vodicu i obilazi manastire.

„Otac je očekivao da preuzmem porodični posao, ali ja nisam mogao protiv sebe. Ježim se na zvuk bušilice i miris plombi te sam odlučio za Teološki fakultet. Iako znam da je biti zubar unosan posao, mislim da ću i kao sveštenik moći sasvim lijepo zarađivati za život, možda čak više od svog oca“, rekao nam je sin razočaranog zubara.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar