50 Nijansi Pive

Na sajtu za prodaju zamijenila muža za Golfa dvicu

Na jednom popularnom interenet sajtu za kupoprodaju nedavno je završena neobična transakcija. Tačnije, riječ je o zamjeni „jedan za jedan“ u kojoj je srednjovečna gospođa zamijenila svog muža za Golfa dvicu.

„Beskoristan je u potpunosti. Neće da radi, iz kuće izlazi samo da uplati tiket u kladionici i još ima obraza da mi traži pare. Jeste da je Golf bio lupan i benzinac je, ali zamijenila bih ovog svoj ga za bilo šta. Samo da ode iz kuće da ga moje oči više ne vide. Sretan mu put, neka ga sad neka druga uzdržava“, objašnava ona razloge za ovu trampu.

Ovaj slučaj podsjeća na rijaliti program u kojoj su muškarci razmjenjivali svoje supruge, ali ovo je 1. put da je žena zamijenila muža i to za auto staro 30 godna.

„Uzimala sam u račun svašta, ali do sada nisam dobijala ovakve ponude. Golf je puno je trošio, a trebalo mu je uraditi limariju, pa sam odlučila da ga se riješim. Ne planiram da zadržim ovog čovjeka, već ga pokušam „uvaliti“ nekoj babi za mlađe auto uz doplatu“, rekla nam je bivša vlasnica njemačkog vozila.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar