50 Nijansi Pive

Iz Toplane poručili Banjalučanima: Otvorite prozore, grijte se na sunce!

Iako je kalendarski, grijna sezona već počela, radijatori u Banjaluci su i dalje mlakasti, da ne kažemo hladni. Iz Eko toplane građanima je poručeno da se oni zalažu za prirodne resurse te da je najbolje za njih i njihovo zdravlje da se griju na sunce. Predstavnik Eko toplane čiji su inicijali Z. V. poručio je kako oni treba da podstiču ekološki način života, a ništa nije toliko ekološki kao grijanje na sunčevu energiju.

-Poručio bih svim Banjalučanima da u periodu od 11 do 16 časova, svakoga dana, širom otvore prozore ne bi li zagrijali svoje stanove sunčevom energijom, a kada sunce zađe da ih brže.bolje zatvore da bi se ona što duže očuvala. Na ovaj način, pored toga što čuvate okolinu, vi pomažete sebi i sopstvenom organizmu jer se zna da je sunce jedini prirodni izvor vitamina D koji je neophodan za normalan rad ljudskog organizma, poručio je on.

Kao alternativu suncu, preporučio je gledanje u aplikacije koje prikazuju temperaturu vazduha.

-Vi kada vidite da aplikacija pokazuje 19, 20 ili 21 stepen vama više sigurno neće biti hladno.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar