50 Nijansi Pive

CIK POTVRDIO: U BiH postoji život poslije smrti

Nakon što je planetu obišla vijest da se u BiH nalaze desetine hiljada osoba starijih od 120 godina, naučnici su ostali u šoku nakon otkrića da život poslije smrti zaista postoji.

Zasluge za dug i zdrav život stogodišnjaka pripisuju se najvišim standardom u svijetu, rekordnim platama i penzijama, kao i manjkom stresa kojeg su naši građani pošteđeni.

Što se tiče dokaza o besmrtnosti, oni još zvanično ne postoje, ali se otvoreno sumnja da su političke stranke u BiH uspjele da dođu do drevne tehnike reanimacije, odnosno da vrate ljude u život svake dvije ili četiri godine – na dan izbora.

Jedan od posmatrača na nedavno završenim izborima opisao nam je do detalja svoje iskustvo na jednom glasačkom mjestu, tog famoznog 7. oktobra

“Cijeli dan je bio pomalo jeziv, osjećali smo neku čudnu energiju, kao da su u prostoriji stalno bili prisutni neki drugi ljudi. Sve je krenulo već rano izjutra kada su se vrata i prozori počeli sami otvarati  i zatvarati. Pomislili smo da je promaja i nastavili raditi svoj posao“, započinje svoje potresno svjedočanstvo, Veselin Promatrač,

On kaže da su pred kraj dana sijalice krenule da trepere i da su čuli korake od ulaznih vrata na birilištama koji idu prema glasačkim kutijama. Prvo su pomislili da je vjerovatno napon oslabio, a da im se zbog umora pričinjavaju zvukovi.

„Međutim, onda smo primjetili da su se na glasačkim papirima olovke počele same pomjerati! S obzirom da niko iz biračkog odbora ne posjeduje telekinetičke sposobnosti, ozbiljno smo se zabrinuli, a kada smo svojim očima vidjeli da glasački listići sami upadaju u kutije, uplašili smo se i pobjegli glavom bez obzira“, iskreno nam je priznao on.

Na kraju je dodao da su njihove slutnje dobile i konačnu potvrdu kada je došlo do brojanja glasova. Na biračkim spiskovima pronađen je ogoroman broj mrtvih ljudi koji su tog dana uredno obavili svoju građansku dužnost.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar