50 Nijansi Pive

Partizan zabranio fudbalerima da daju izjave

Fudbalski klub Partizan nakon debija koji je odigran za vikend, doživotno je zabranio svima sadašnjim i budućim fudbalerima da daju izjave.

Samo rukovodstvo Partizana kaže kako oni žele da svojim fudbalerima izgrade dobar imidž ljudi koji su pametni, koji vjeruju u prave vrijednosti, ali da im to jednostavno neće uspjeti ako im dozvole da daju izjave pa su odlučili da to zabrane. Jedan od rukovodilaca je veoma jednostavno objasnio riječima kako jedino tako mogu da pošalju pravu poruku.

-Stara narodna poslovica kaže da je ćutnja zlato, a u slučaju naših fudbalera to je definitivno istina i zato smo donijeli ovu odluku. svjestan sam da će u početku biti teško da se suzdrže, ali vremenom će se navići, zaključio je on.

Jedini koji se nikako ne slažu sa ovom odlukom su svakako novinari pošto će ovim potezom ostati uskraćeni za mnogo kvalitetnih tekstova.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar