50 Nijansi Pive

Očekuju nas velike promjene, ali stručnjaci kažu da nema mjesta panici!

Stručnjaci upozoravaju da nas u narednom periodu očekuju drastične promjene kad su u pitanju hidrometeorološke prilike, ali isto tako tvrde da mjesta za paniku nema, te da ćemo i ovoga puta preživjeti.

Ljudi su već uveliko počeli javno da kukaju, da se pribojavaju onoga što nam donosi jesen i novo godišnje doba, ali Milenko Vjetropir, jedan od najboljih meteorologa tvrdi da nas čeka period kiša, vjetrova te da će se temperature spustiti za nevjerovatnih 10 – 15 stepeni. Svjestan ekstremnosti situacije on kaže da je najvažnije u svemu osttai ladne glave i ne donositi odluke na prečac.

-Ono što nas očekuje sigurno nije ugodno, ali je neizbježno i važno je da iz svega kao pobjednici te sačuvamo minimum dostojanstva. Tačno je temperature će biti niže, tačno je biće kišovito i vjetrovito, tačno je da ćemo morati oblaćiti duge rukave. Ovim putem bih apelovao na sve građane da se unaprijed pripreme na ove ekstremne uslove i da se pokušaju prilagoditi novonastaloj situaciji, poručio je Vjetropir.

On je napomenuo kako će veliki broj ljudi, posebno na društvenim mrežama pokušati da unese paniku među ljude i rekao ljudima da izdrže, da budu jaki i da se ne daju smesti.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar