50 Nijansi Pive

Evropljanima nije jasno zašto su Zvezdaši srećni!

Euforija u vezi ulaska kluba crvena Zvezda još uvijek ne jenjava, a sada su se oglasili i čelnici UEFE koji traže pismeno objašnjenje predsjednika Crvene Zvezde u kome će biti detaljno objašnjeno šta se to tačno slavi već danima.

Predsjednik kluba je izjavio medijima kako je u ove svrhe oformljen tim koji ima rok od mjesec dana da što detaljnije opište zašto vlada ovakva atmosfera u Beogradu, ali i ostalim gradovima Srbije.

-Nama je jasno da on baš ne razumiju naš mentalitet  i zato ćemo se mi potruditi da im sve objasnimo.

Izvori bliski UEFA-i kažu da tamo od utorka vlada šok i nevjerica jer nijedan klub ranije, učesnik Lige šampiona na ovaj način nije proslavljao  utakmicu prvog kola i to utakmicu čiji rezultat je bio 0:0. Isti izvor kaže da se već danima analiziraju pravila takmičenja pod pretpostavkom da Beograđani nisu nešto pogrešno shvatili te da nije nešto dvosmisleno napisano, na osnovu čega bi se moglo zaključiti da je remi najbolji rezultat ne pobjeda.

-Zaista nam nije jasno, mi se ovim poslom bavimo decenijama, još nismo primjetili ovakvo ponašanje pa smo odlučili da nam se detaljno objasni, da bi mi bolje shvatili, a da bi provjerili da li oni shvataju, rekao je izvor blizak samom vrhu UEFA-e.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vladimir Loptašenko

Dodaj svoj komentar