50 Nijansi Pive

Tompson zabranio hrvatskim fudbalerima da se vesele uz njegove pjesme!

Nakon debakla u Španiji gdje su izgubili 6:0, hrvatsku fudbalsku reprezentaciju je nakon odigranog meča dočekalo još jedno neugodno iznenađenje. Naime, njihov omiljeni pjevač je nakon ove sramote odlučio da im zabrani da pjevaju i koriste njegove pjesme u svim budućim proslavama. Tompson je izjavio kako ne može dozvoliti da se njegova muzika vezuje za takve katastrofe i da će učniti sve što je u njegovoj moći da zabrani korištenje njegovih pjesama.

-Ja sam cijelu karijeru gradio ističući kako smo mi narod koji pobjeđuje, pnosan, koji se ne saginje i ne želim da moje pjesme pjeva neko ko je dozvolio da mu Španci daju šest golova. Ja svoju odluku neću povući, izjavio je Tompson za naš portal.

Hrvatski reprezentativci su duboko razočarani ovom odlukom i nadaju se da će se on ipak predomisliti. U međuvremenu izjavili su da će se posavjetvati sa Srbima, šta oni slušaju kad gube pošto su oni svakako navikli na takve situacije.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vladimir Loptašenko

Dodaj svoj komentar