50 Nijansi Pive

Novak Đoković ponovo primljen među NAŠE!

Svjetska asocijacija NAŠI nakon veličanstvene pobjede Novaka Đokovića na US Openu poslala je saopštenje kako je najpoznatiji srpski teniser ponovno primljen u ovo udruženje, jer je ponovno počeo da pobjeđuje i više ne moramo da ga se stidimo što je vegan i grli drveće. Predsjednik ovog udruženja Milovan Srbenda kaže da je dugo vagao da li da odobri ovaj zahtjev, ali da je na kraju donio pozitivan ishod.

Ne može svako da bude NAŠ, treba dosta truda i rada da bi se to postalo, a ukoliko izgubite tu privilegiju teško ćete je vratiti. Tako je bilo i sa Novakom. On je dugo bio član udruženja, ali smo ga izopštili kad je počeo da gubi, kad je pao na ATP listi, kad je počeo da meditira na javnim mjestima, grli drveće i propagira neku tamo ljubav. Mi zaista takve stvari ne tolerišemo pa smo ga izbacli. Kad je ponovno počeo da pobjeđuje nismo htjeli da trčimo pred rudu sa odlukom, pomislili smo da je Wimbledon slučajnost, ali evo sad se ispostavilo da nije. Mislim da je situacija koja je prevagnula jeste kada je pred ljudima zagalamio na ženu jer tako rade NAŠI, rekao je Srbenda.

On kaže kako vjeruje da su Novaku ove stvari važne i da je jedan od razloga zbog kojih se vratio u formu upravo članstvo u udruženju NAŠI. Isto tako on je ovim putem poručio Novaku da pazi šta radi jer ako opet razočara pristup će mu biti doživotno zabranjen bez obzira na neke uspjehe.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar