50 Nijansi Pive

Republika Srpska dobija novu himnu, evo ko će je napisati!

Iako Republika srpska ima himnu u koju je uloženo mnogo rada i truda koja je dospjela u udžbenika i postala je prepoznatljiva odlučeno je da će nakon izbora naš entitet dobiti novu himnu, a  napisaće je jedan od najvećih domaćih umjetnika, tekstopisaca, a to je vođa benda Goci bend.

Na naše pitanje zašto je odlučeno da se snima nova himna iz Ministarstva kulture nam je stigao odgovor kako se nakon iscprnog istraživanja došlo do zaključka kako je postojeća himna previše sofisticirana za naš narod, na prvom mjestu one koji ga vode, te da je važno da naši političari cijelom dušom osjećaju kad se naša himna svira negdje u dalekom svijetu, a sve su prilike da će se lakše poistovijetiti sa tekstovima Goci benda, nego sa onima koje je napisao Matović koji je inače rođeni Banjalučanin.

Oni su naglasili da će nova himna biti predstavljena odmah nakon izbora te da Goci vrijedno radi na njenom stvaranju. Dok se to ne desi prisjetimo se jednog od najvećih hitova ovog velikog umjetnika.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar