50 Nijansi Pive

Četiri dana kasnije, otrijeznio se i posljednji navijač Crvene zvezde

Darko Belodedić zvani Pančevac (37), navijač Crvene zvezde iz Šamca, došao je sebi u ranim nedjeljnim časovima.

Pančevac, poznat kao vatreni navijač FK Crvena zvezda, pretjerao je malo sa Nektar pivom u srijedu uveče, slaveći plasman svog omiljenog kluba u Ligu šampiona, te je sa ovom proslavom nastavio i u danima koji su uslijedili.

“Bili smo mnogo zabrinuti, jer je napustio kafić u kojem je gledao utakmicu sa društvom rekavši im da kreće odmah pješke za Madrid, gdje će se igrati sljedeće finale Lige šampiona, i tu mu se izgubio svaki trag. Srećom, primjećen je u subotu uveče na autobuskoj stanici kako pjeva ‘Dobro znaj’, navijačku pjesmu”, kažu Belodedićevi roditelji.

Nakon prespavane noći, Pančevac se potpuno pribrao, ali je ponovo nestao.

“Prvo što je pitao bilo je ‘jesu l’ grupe izvučene’. Čim smo mu rekli da jesu i da Zvezda igra sa PSŽ-om, Napolijem i Liverpulom, opet je izjurio iz kuće u nepoznatom pravcu. Rođaci iz Sarajeva su nam maločas javili da su ga vidjeli kako postavlja šator pred ambasadu Velike Britanije”, kazali su Pančevčevi roditelji.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vladimir Loptašenko

Dodaj svoj komentar