50 Nijansi Pive

Italijani tuže Banjaluku: Majoneza na pizzi je zločin protiv čovječnosti!

Kako naš portal ekskluzivno saznaje iz izvora bliskim italijanskim vlastima, država Italija odlučila je tužiti grad Banjaluku zbog potpuno neprimjerenog ponašanja prema jednom od njihovih nacionalnih jela, pizzi te su odlučili da presaviju tabak i tuže Banjaluku i Banjalučane za nanesene duševne boli.

Iz saopštenja koje je stiglo direktno iz vlade Italije navodi se kako je u njihovoj državi otkako je televizija Rai Uno objavila da se u Banjaluci pizza jede sa dodatkom majoneze povećan broj moždanih i srčanih udara te nervnih slomova u zbog čega su oni odlučili da traže odštetu.

-Mi godinama gledamo kako mnoge svjetske države skrnave naše nacionalno jelo, podnijeli smo razne američke dodatke od ananasa preko piletine pa do mljevenog mesa, ali preko majoneze jednostavno ne možemo preći i smatramo da je to zločin protiv čovječnosti protiv koga ćemo se boriti do zadnje kapi krvi, rekao je Đuzepe Mortadela za naš portal.

U nekoliko pizzerija u našem gradu smo pitali ljude misle o ovome, a većina nam je rekla da oni majoneom poboljšavaju ukus pizze, jer bez majoneze to nije to. Sunčica Debelica, velika ljubiteljica pizze nam je rekla kako bi Italijani trebalo da nam se zahvale što smo došli do ovog otkrića, a ne da nas tuže.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar