50 Nijansi Pive

ŠOKANTNO: Nije podijelila nijednu fotografiju sa ljubimcima na društvene mreže

Ljubica Pasić ex Mačković, Banjalučanka koja slovi za ponosnu vlasnicu kućnih ljubimaca, jedna je od rijetkih osoba koja nije objavila nijednu fotografiju sa svojim mezimcima na društvene mreže. Nije se čak ni sjetila da im napravi Instagram profil.

Kaže da sa ljubimcima obožava da se fotografiše, ali da ne vidi poentu dijeljenja najdražih trenutaka provedenih u društvu svojih čupavaca sa ljudima koji je prate na internetu. Nepoznatim ljudima. Poentu dijeljenja fotografija svaki čas. Na svim društvenim mrežama. Svaki dan.

”Nijedna od fotografija mojih ljubimaca ne nalazi se na društvenim mrežama. Bar ne u tom besmislenom ‘lajfstajl’ fazonu. Ja sam svoje ljubimce komercijalizovala.” – direktno veli Pasićka.

Dodaje da su svi ”foto klasici” sa ljubimcima, poput ”udomljen – prvi dan”, ”udomljen – drugi dan”, ”udomljen i mazi se, nisam ga kupila – treći dan”, ”udomi – ne kupuj – bagra snobovska što kupuje brendirane pse – četvrti dan”, kao i ”prva uspješna kaka vani poslije mjesec dana smrdljive borbe”, ”ponovo se pokakio u stanu i izgrizao novu sofu” te ”prva velika kaka u gostima” na njenom profilu izostali, ali da se mogu pronaći u drugom formatu.

”Svoje mezimce fotografišem na staromodan način – foto aparatom. Fotke izrađujem u velikom formatu i od njih pravim prava mala puzlava umjetnička djela od po hiljadu komada. Ne biste mi vjerovali kada bi vam rekla koliko su foto puzle, dimenzija metar sa metar, popularne na rumunskom tržištu. A tek Kina i Kazahstan. Čim im pomenem cijenu od…”

U tekstu koji je sad trebao da slijedi ex Mačkovićka je besramno krenula sa samopromocijom vlastite djelatnosti, tako da smo bili primorani da okončamo ovu vijest.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Džo Satirani

Dodaj svoj komentar