50 Nijansi Pive

Novi okus piva: Nektar za bildere!

Nakon što su veliki uspjeh napravili sa radlerima, pivima sa okusom limuna, grejpa, ananasa i ribizle, iz Banjalučke pivare su se odlučili na još jedan eksperiment.

Naime, uprava pivare je odlučila da posluša ono što potrošači govore, i ispuni neobičan zahtjev. Udruženje bildera iz Banja Luke, pod nazivom „Leđa-leđa-vrat“, prije nekoliko mjeseci je na sastanku sa direktorima pivare iznijelo svoju ideju.

O čemu se radi, otkrio nam je Mišo Biceps:

„Vidi buraz, mi svi iz udruženja, iz svih teretana, volimo popiti. I to pivo, najviše pivo. I ne samo mi… I ove što rade aerobik, Spartanke, one isto vole pivu. Ali ima jedan problem: raste stomak od njega, buraz. E sad, pošto mi vodimo računa o ishrani, brojimo kalorije i to, došli smo na ideju. Svi znaju koliko bilderi vole pileće bijelo. Eno moj ovaj drug Sina Tačka Si ne može od sramote proći kraj kokošinjca, koliko je piletine pojeo. Zato što je zdravo, zato što ima puno onih… protemina. Pa što se onda ne bi pravilo pivo sa okusom pilećeg bijelog? Spojiš dva u jedan, buraz.“

Kako iz Banjalučke pivare navode, ova inicijativa je dočekana sa oduševljenjem. Tehnolozi već rade na formuli i sve su prilike da ćemo na policama supermarketa, kao i u svim bolje opremljenim teretanama uskoro moći da kupimo Nektar Chicken.

Podijeli tekst sa svojim prijateljem koji živi u teretani i obraduj ga!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar