50 Nijansi Pive

Policajci razularenoj plavuši dali 20KM samo da prestane pričati!

Banjalukom već nekoliko dana kruži sasvim neobična priča o dvojici saobraćajnih policajaca koji su nedavno, na dužnosti doživjeli neugodnost kakvu nijedan od njih nije doživo tokom svoje dugogodišnje karijere.

Naime, bio je to sasvim običan dan, kao i svaki drugi, policajci su bili stacionirani na autobuskoj stanici kod Lesnine i pratili koga bi mogli zaustaviti te kako će zaraditi za porciju ćevapa kod Biljane i pivo poslije naporne smjene.

Nakon nekog vremena čekanja u zasjedi spazili su automobil koji se veoma sporo kretao prema Bužaku, a prema načinu vožnje veoma brzo su zaključili da je riječ o ženi i to o plavuši. Pomislili su da imaju zicer i da će ih ona sigurno počastiti. Ono što nisu mogli ni naslutiti jeste da je u automobilu bila majka koja je po kiši žurila da stigne po mladunče u vrtić.

Ono što se kasnije desilo, kažu policajci Stevo i Mitar dešava se samo u filmovima naučne fantastike.

-Mi smo nju zaustavili pod optužbom da je prošla kroz crveno jer smo očekivali da će se prepasti, počastiti nas da je ne zapišemo jer je auto na mužu i da ćemo se brzo razići u miru, međutim to se nije desilo, rekao je Mitar.

Slavko se nadovezao i rekao kako je gospođa počela da galami, da objašnjava kako nije prošla na crveno i kako će ih tužiti ako ne stigne na vrijeme pod dijete u vrtić. Kada su je pokušali smiriti i govoriti joj da je sve u redu te da je neće kazniti, ona nije odustajala zbog čega su joj dali “cvaju” samo da ćuti, nakon čega je gospođa otišla.

-Tražili smo psihološku pomoć jer smo se prvi put našli sa ove strane i mogu vam reći da nije ugodno, rekao je Stevo.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar