50 Nijansi Pive

20 najglupljih savjeta koje je internet vidio!

Vjerujemo da sudosad svi supjeli shvatitit kako je internet koristan tek onoliko koliko ga ozbiljno (ne)shvatate i na koji način ga koristite. Na internetu možete pronaći zaista mnošvo više nego korisnih stvari, ali naš subjektivni osjećaj jeste da onih beskorisnih i glupih puno više.

Za vas smo pronašli 30 najbeskorisnijih savjeta koje nikako ne bi trebalo da isprobate jer ničemu ne koriste osim kao predmet sprdnje. Uživajte.

#1

Ne bacajte glave starih lutaka, iskoristite ih da napravite lampu za vaše mališane. Jedino ako želite da više nikad ne zaspu!

#2

Ako vam je dosadilo da stalno kuhate vodu za tjesteninu, unaprijed skuhajte desetine litara, podijelite u porcije i stavite – PAZI SAD – u zamrzivač!

#3

 

Jaja su jako zdrava, ali mogu biti bezukusna, da biste im popravili ukus dodajte im puter, čokoladu i brdo šećera i spremni ste za infarkt.

#4

E, ovaj je koristan. Novac ćete uštediti ako spavate do podne svaki dan, jer ćete jesti obrok manje. Još samo da nađete posao na koji možete dolaziti poslije podne i riješili ste sve vaše probleme.

#5

Ako osjetite miris plina, a niste sigurni da li je to plin, upalite šibicu da se uvjerite. Ako se ne desi ništa nije plin, a ako se desi…jebiga.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar