50 Nijansi Pive

U Budžaku pronađena žena koja se nije udebljala tokom praznika

Da život piše romane i da smo svakodnevno svjedoci najnevjerovatnijih priča iz komšiluka najbolji primjer je Marina Zgodić, tridesetpetogodišnja žena iz Budžaka. Kako je već danima Marinina priča predmet razgovora po svlačionicama fitnes centara i teretana, odlučili smo da je kontaktiramo i provjerimo istinitost informacija koje posjedujemo.

Naime, iz više izvora saznali smo da u Budžaku živi žena koja se nije udebljala tokom praznika. Iako na prvu zvuči samo kao dobar vic, na kraju se ispostavilo da ta žena zaista postoji i da je teška 60 kilograma, isto koliko je bila teška i polovinom decembra prošle godine.

-Ne znam šta da vam kažem, postila sam post, a poslije poslije posta sam jela isto što i ostali ukućani – sarme, pite, meso, rusku salatu i kolače. Jedino što bi mogao biti razlog što se nisam udebljala su moje šetnje. Svaki dan poslije ručka operem suđe, spremim se i prošetam sat vremena po naselju, ispričala je Marina i ponosno pokazala brojke na vagi.

Međutim, njene komšije kažu da je u pitanju nešto drugo.

-Tačno je, ta žena je uvijek suva ko grana, pa čak i u sezoni slava i praznika. Ja mislim da se ne može udebljati što od pakosti što od noćnih aktivnosti. Svakakvi se tu kod nje po dvorištu smucaju, ali ne bih radije o tome, ispričala je komšinica koja je htjela ostati anonimna.

Njen muž, s druge strane, smatra da se radi o genetici.

-Znam joj ja i sestru i majku, uvijek su dobrodržeće. Imaju sigurno neki dobar gen, ali ja to radije ne bih komentarisao, ispričao je on, namignuo i objasnio da se zbog mira u kući kod njih o komšinici Marini ne priča.

Ostaje samo da pitamo vas, čitaoce, jeste li čuli za sličan slučaj i šta mislite, šta je u pitanju?

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar