50 Nijansi Pive

Banjalučanke izbjegavaju koncerte u strahu da će biti javno zaprošene

Nakon što je još jedna Banjalučanka pretrpjela javno prošenje na koncertu organizovanom povodom novogodišnjih praznika, ostale dame iz našeg grada počele su izbjegavati masovna okupljanja, a posebno koncerte muških izvođača s romantičnim repertoarom.

-Još uvijek nisam spremna za brak, i iskreno, da me momak zaprosi na nekom koncertu nisam sigurna šta bih odgovorila i kako bi to uticalo na naš odnos. Zato sam shvatila da je za sada najbolje da izbjegavamo javna okupljanja do daljnjeg. Evo, baš me neki dan zvao da idemo na koncert na Ćevap festu, ali sam slagala da me boli stomak. Ne treba rizikovati, ispričala nam je Jovana S.

Istu praksu sprovodi i Milica M., koja osim izbjegavanja koncerata izbjegava i putovanja s momkom.

-Nedavno mi je spomenuo kako je vidio neku sjajnu ponudu za putovanje u Pariz za dvoje, odmah mi se zanebesalo. Mladi smo, trenutno mi je fokus karijera, a ko zna kakve gluposti njemu padaju na pamet. Morala sam slagati da se bojim terorističkih napada, pa je odustao, objasnila je ona.

S druge strane, u javnom prošenju muškarci ne vide ništa pogrešno. Mladić koji je upravo tako zaprosio svoju djevojku kaže da je samo želio da svoju sreću podijeli sa hiljadama nebitnih ljudi koje ne poznaje jer mu je to jako važno, a smatra da je taj čin hrabar i romantičan.

-Na taj korak sam se odlučio jer sam htio da baš iznenadim djevojku i mogu vam reći da sam u tome uspio. Toliko se iznenadila da nije pričala sa mnom narednih mjesec dana, valjda nije mogla progovoriti od uzbuđenja, kaže Nemanja M.

I njegov kolega Petar T. smatra da su koncerti sjajna prilika da kleknu pred svojom voljenom, pa je tako odlučio da uradi nešto sasvim originalno i neviđeno – zaprosi svoju djevojku na narednom koncertu Sergeja Ćetkovića, pjevača koji je inače dobitnik priznanja za očuvanje porodice.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar