50 Nijansi Pive

Srbskoj časti ispod časti plivanje za časni krst!

Iz udruženja građana Srbska čast je u sve redakcije stiglo saopštenje za medije u kome se navodi kako oni ovogodišnje plivanje za časni krst proglašavaju neregularnim i nevažećim zbog netipično visokih temperatura za ovo doba godine.

U ime udruženja medijima se obratio Srboljub Taraba koji je naveo da su svi oni koji u petak imaju namjeru plivati izdajnici.

-Mi smo svjesni da su svi očekivali kako će pripadnici udruženja odnijeti pobjede u većini gradova naše zemlje gdje je upriličeno plivanje za časni krst, ali na vanrednoj sjednici koju smo održali, zaključili smo da nam je ispod svake časti da plivamo po ovako toplom vremenu jer na taj način ne možemo pokazati svoju snagu i izdržljivost, rekao je Srboljub.

On je ovim putem pozvao i sve one koji su plivali da upute javno izvinjenje svom narodu, posebno djeci kojoj su dali loš primjer.

-Mi smatramo da je bogojavljensko plivanje za časni krst trebalo odgoditi za neki drugi dan kad se temperature spuste ispod nule, a na rijeke i jezera se uhvati led jer samo u takvim uslovima se poznaju pravi junaci, zaključio je Taraba.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar