50 Nijansi Pive

Dragan Mektić sazvao konferenciju za novinare da najavi narednu konferenciju za novinare

Dragan Mektić , minstar bezbjednosti BiH danas je sazvao vanrednu konferenciju za štampu na kojoj je svečno objavio kada će biti sljedeća konferencija za štampu na kojoj će saopštiti nešto jako važno. Kao i svaka dosad i ova konferencija je bila dobro posjećena, a novinari dobro raspoloženi, pričljivi, spremni za postavljanje intrigantnih pitanja.

Mektić je na konferenciji objavio tačan datum, vrijeme i mjesto sljedeće pres konferencije na kojoj će svim okupljenim medijima saopštiti nešto jako važno.

-Želio sam samo da najavim naš sljedeći susret koji će se desiti u narednih deset dana i kada ću javnosti objaviti veoma važne informacije koje se tiču bezbjednosti Bosne i Hercegovine, rekao je Mektić, a prenijeli svi mediji.

Na samoj pres konferenciji pitali smo kolege šta misle o ovakvom ministrovom potezu, a oni su imali samo riječi hvale.

-Veoma je uviđavno od strane ministra što nas unaprijed obavještava o važnoj pres konferenciji tako da mi možemo da oslobodimo kamere, mikrofone, da planiramo… Zaista je rijetkost vidjeti kako ljudi koji su na visokim funkcijama na ovaj način brinu o nama, rekla je Milka Piskaralo koja sa nestrpljenjem očekuje svaku Mektićevu konferenciju za novinare.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar