50 Nijansi Pive

Incident na „Ćevap fest-u“: Tražio ćevape bez luka

Na otvaranju prvog banjalučkog festivala ćevapa došlo je do nezapamćenog incidenta koji će dugo pamtiti svi prisutni gosti. Naime, na jednom od štandova gdje su roštiljdžije neumorno pekle desetine kilograma ćevapa pojavio se muškarac koji je jednom rečenicom šokirao kako majstore roštilja, tako i ljubitelje ćevapa.

Ničim izazvan, muškarac je prišao i naručio porciju, a zatim naglasio da ne želi luk.

-Oko našeg štanda se nekih desetak minuta muvao muškarac srednjih godina, da bi na kraju prišao i naručio jednu veliku porciju. Zatim je još nešto rekao, ali od cvrčanja ćevapa ga nisam dobro čuo, pa sam ga zamolio da ponovi. Glasno je ponovio: „Ako može bez luka!“. U tom momentu mi je od šoka pribor ispao iz ruku, a dvije gospođe koje su stajale pored su pale u nesvjest, ispričao je nesrećni roštiljdžija, Mirko Lepinja.

On ističe da je mušteriju potom upitao da li je siguran, te mu objasnio da na našim prostorima nije praksa da se ćevapi jedu bez luka, i da je to na neki način skrnavljenje ove poznate domaće delicije, međutim, ovaj je bio uporan.

-Nešto je promrljao da izbjegava luk zbog neugodnih mirisa. Ja ga ništa nisam razumio, pa kao da bi mu mi podvalili pokvaren luk, ne daj bože, ispričao je Lepinja.

Prema prvim saznanjima, u pitanju je izbjeglica iz Drvara, a kako javljaju iz policije, cijeli slučaj će biti detaljno ispitan.

-Istraga je u toku, a čim pronađemo počinioca biće priveden licu pravde i kažnjen, kratko su prokomentarisali.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar