50 Nijansi Pive

Novo pojačanje Borca… za klabing!

Fudbalski klub Borac pojačao je konkurenciju za noćne izlaske po banjalučkim klubovima, ali uprkos svim našim naporima, nismo uspjeli da saznamo ime novog pojačanja.

Iako zimski prelazni rok još nije zvanično počeo u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, u Platonovoj ulici predano rade na angažovanju novih „zvučnih“ pojačanja.

Naš portal je od izvora bliskih rukovodstvu kluba sa Gradskog stadiona saznao da je već dogovoren dolazak novog fudbalera iz Srbije, koji je bio veoma aktivan po beogradskim splavovima i da neće imati problema sa uklapanjem prilikom noćnih izlazaka u klubove u Banjaluci.

„Ne mogu da kažem da je tokom karijere igrao za Crvenu zvezdu ili Partizan, jer bi brzo otkrili o kojem igraču je riječ, ali sigurno je da će biti vrlo inspirativan za postojeći igrački kadar u ‚Drami‘ i drugim klubovima“, rekao je izvor blizak banjalučkom klubu i dodao da je dotični fudbaler čak pobijedio na takmičenju u brzom ispijanju piva u Malom Mokrom Lugu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar