50 Nijansi Pive

50 NP istražuje: Pet obaveznih potrepština za sve koji Novu dočekuju skromno, u krugu porodice

Veliko istraživanje portala 50 NP – sprovedeno na reprezentativnom uzorku Facebook prijatelja tri prava i jednog lažnog profila, anonimnih komentara na info portalima i gostiju eminentnog lokala „Kod Ruže“ – otkriva da će i ove godine najpopularnija destinacija za proslavu Nove godine biti krug porodice.

Povodi za takvu odluku su i ovaj put razni. Boro (54) iz Bijeljine nam je rekao kako je odustao od odlaska na Bali isključivo iz lokal-patriotizma i želje da u ponoć s ponosom stavi Facebook status #mojaBijeljinaljepšaodBalija. Sa druge strane, Trivunu (27) iz Trebinja je banka odbila zahtjev za nenamjenski kredit kako bi došao u Banjaluku na Cecin koncert, dok je Persida (72) iz Han Kola izjavila kako bi rado slušala Lukijana Ivanovića na banjalučkom trgu, ali joj hladnoća pogoršava reumu, pa će u njegovoj muzici uživati u svom domu.

To su samo neki od razloga koje su ispitanici naveli, a s obzirom na to da se broj onih koji Novu godinu slave skromno, u krugu porodice, sa svakim dočekom povećava, sastavili smo spisak stvari koje je neophodno pribaviti prije večeri 31. decembra, kako bi ova vam ova proslava bila još svečanija.

Univerzalni daljinski

Kao i svake godine, domaće televizije su obezbijedile bogat i ranovrstan kulturno-umjetnički program povodom Nove godine, sa posebnim fokusom na tradiciju. Tako će gledaoci moći da biraju između tradicionalnog reemitovanja koncerta „Miroslav Ilić u Sava centru ’99“, tradicionalne Grand parade (sa novim, urnebesnim skečevima „Kursadžija“) i tradicionalnog maratona svih dijelova „Žikine dinastije“.

Kako vam ovaj široki izbor ne bi bio ograničen voljom glave kuće, kod koje se, prirodno, daljinski upravljač nalazi u svakom trenutku, preporučujemo vam da unaprijed nabavite i daljinski za sebe. To će sigurno unijeti dinamiku u proslavu, kako kroz raznovrsnost sadržaja na TV-u, tako i kroz ugodne diskusije koje će česta prebacivanja kanala neminovno inicirati.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar